Saturday, April 10, 2010

BLACK HAWK : Introduction

Sori lame gile mendiam dan membisu. Maka kali ini, PTL akan membuat penampilan mengenai skuad BLACK HAWK.

Black Hawk merupakan football club yang baru ditubuhkan. Logo club ini sungguh bergaya.

Tapi jgn keliru, walaopon name team BLACK Hawk, tp logo die Hawk tu wane emas. Layan je…. 

 

MANAGER

Manager Club ni tidak lain tidak bukan adalah Sir AJEK Ferguson.

Beliau lah yang plg layak untuk menerajui FC ini.

Beliau yang dahulunye ahli joget ulik mayang telah berjaya menggabungkn formasi tarian dan formasi bola agar menjadi lebih mantap. 

Beliau juga terkenal dgn Jurus Sepakan Juring yang telah diperturunkn kepada pemain2 Black Hawk. 

 

CAPTAIN

Kapten pasukan Black Hawk pada asalnye ialah pioneer club ini iaitu Patrick Etan. Beliau berasal dari Ontario, Canada. Siriyes ni, die bkn melayu.

Tgk gamba ni, org elok pakai baju melayu time Hari Raya, die nak barat je. 

Beliau gemar lepak kat pantai dan merancang2 strategi di atas pasir.

Beliau sgt dedikasi sehingga sambil b**ak pon bole merancang strategi. 

Beliau juga selalu berdoa agar Black Hawk Berjaya dunia akhirat. 

Tapi, inilah hakikat dunia bola sepak. Setelah injured, beliau telah diketepikan dan di buang jauh.

Habis madu sepah dibuang (T_T)

Tapi kini, Black Hawk mempunyai kapten yg baru. Memperkenalkan~~

 

ULTRADIN????

ULTRADIN GAGAH???

(gamba ini berjaya dicilok dr Fb awek pidin)

Kapten Pidin sungguh bahagia menjadi kapten.

Senyum lebar die sambil SMS awek : “Cuyunk, abang da jadi Kapten sekarang. Nnt abg score utk cuyunk ek.”

 

GOAL KEEPER

Tidak sempurna Man U tanpa Van Der Sar. Begitulah tidak sempurna Black Hawk jika ketiadaan Hapiz Mikro.

Beliau terkenal dgn teknik menahan bola padu menggunakan 2 jari saje.

Lihat, beliau sudah menunjukkn 2 jari tersebut. 

Beliau juga sering berlatih teknik tampanan bola di belakang bersama2 sahabat.

Alala comel nye. Comei comei. Tomei Tomei. 

FAN CLUB

Penyokong tegar Black Hawk ialah bekas vocalist kumpulan terkenal NIDJI. Setelah abes kontrak, beliau keluar menjadi artis solo menggunakan name NIJEY.

Beliau mendapat Bachelor of Fan Clubbing di akademi bola sepak petronas. 

Beliau yang menjadi President Fan Club Black Hawk sering menjadi target kerana perasaan hasad dengki manusia lain.

Lihat bagaimana saudara Adi sungguh jeles dan ingin mencurah acid ke kepala Nijey. 

 

Nijey juga sering turun padang untuk training bersama2 dgn pasukan Black Hawk tersayang.

 

Inilah post panjang lebar dr PTL mengenai pasukan Blek Hok. Kepada ahli2 lain, jgn gusar. Ni entri pertama. Ak jumpe gamba korg kat fesbuk, siap la korg.

Ps : eijaz, tolg tarok gamba best2 sket dlm fb ko. Ak go through xde satu pon leh pakai. Haish~

 

5 comments:

IrshadBanuri said...

hahaha...
nice2...

wani said...

da macam paparazzi lak ko niyh ipien~~ haha

ezy said...

hahahaa...yea2...
nnt aku ltak...pic kontovrsi sket:)

Hazwan Arif said...

haha~

Anonymous said...

alamak dah berlumut lah blog ni...
kehkehkeh...