Saturday, June 27, 2009

picture doesnt lie: part 2

haha... post nie ialah kesinabungan post yg lepas...

rupe2 nye baru la aku tahu knape petonas anta g OBS... syukur gile aku... kalu dieorang tak antar, alamat sampai grad la aku tak tahu kt tahap mane aku meninggal kan ipen... n for ipen plak... for sure die tak tahu kt tahap mane die ditinggalkan... sian ipen... tp, gare2 OBS.. evrything have been clarify clearly... usha kt bwah tu...

haha... terbukti weyh!! kalu korang tak caye n igt aku SUPERIMPOSED kan bende tuh.. ni ha bukti laen yg lagi jelas, terang n nyate...

 lagi satu bukti....

haha... so ipen, aku just nak bgtahu ko la... matlamat petonas anta kite g OBS dah tercapai... tak sie2 diorang anto kite... rase bersalah diorang sbb tak memberitahu hal yg sebeno pon mungkin dah ilang... hehe...

5 comments:

Saphuan Awang said...

hahaha. jelas, terang dan nyata lg tuh...

IrshadBanuri said...

aku ingat blog ni aktif time study/exam week je...

ipien said...

kasar syial arai.
ni yg wat den paneh ni. hohoho.

aku said...

hehe...
upa2 nya arai x la serendah seperti yg ku sgka..
;)

Heart_person said...

okeh, tebukti dow arai lagi tinggi... siap super impose lagi