Thursday, April 30, 2009

Senarai Anugerah 10 BAR Principle of Reservoir Engineering

Setelah bertemu ngn Dr IMS siang td beerkenaan dengan 10 name pelajar yg telh di-BAR, saya dgn dukacita nye memaklumkan bahawa saya tidak dpt 10 name secara direct. Sebalik nye, beliau telah memberitahu saye bahawe 10 kategori pemenang BAR dan calon2 nye.

Kategori - Calon2

BARboon – mereka yg bontot menjadi merah seperti baboon apabila duk dlm klas PRE

BARlik – mereka yang apabila org pergi klas PRE, mereka balik bilik ngn penuh confident

TeBARkar – mereka yang apabila tgk muke IMS je, tros terbakar sbb terlalu x ske beliau

BARbie – mereka yang rambut bewarna kuning seperti Barbie doll. (sorg je pon dlm klas kite)

SeBAR - mereka yang ske sebarkan berite klas cancel walhal kelas ade

BARing – mereka yang dlm klas PRE, dgn selesa nya baring2 dan guling2 di belakang

AkhBAR – mereka yg time klas PRE, tanpa rase bersalah membaca surat khaba

BARu bgn – mereka yang time klas PRE da nak abes, dorg baru bgn tido

BARis – mereka yang time klas PRE, ngn selamber berbaris di in2eat poket c utk bayar karipap

X saBAR – mereka yang baru je IMS bkk mulut, dorg da x sabar2 nak balik



Haaa.... Jadi, adakah anda dicalonkan untuk mane2 kategori. Undian telah ditutup, keputusan juri adalah mukatamad. Kita tunggu dan lihat~~


6 comments:

Wan Pai said...

dalam 10 list tu ak rs ak ad kna sume kot..cmne neh ek???mampos gua..

syazz said...

adehh...terasa gile aku..
memang headshot r...
konfem aku tergolong dlm kategori BARis!

sob3

ipien said...

hahaha...
ak rase IMS gertak je. xde r die nk smgt2 g bar.

Anonymous said...

haha. harap2 la de gertak. kalau x, mati aku kene tetak ngn parent aku. haha. :(

sargen said...

harap2 la camtu. baik jgn fikir sgat pasal "bar" ni. baik kita fokus kat final k??

-eD- said...

waaa...sargen mmg style...kita focus final...tp kalo kene bar, x jatuh lak smgt den...ngong tul r iMs nie