Friday, October 30, 2009

Ucapan Sulong President MPP PTL


seperti yang sume sudah sedia maklum, Calon 16.75, Saudara Hacksagon telah memanangi kerusi panas jawatan President dalam pilihan raya baru2 ini. 

Berikut merupakan video yang sempat dirakam oleh krew kami ketika Press Conference yang diadakan di Hotel Regancy Ulu Tebrau.







Ucapan beliau :

Sukur Alhamdulillah, saya Hacksagon tanpa segan silu dan konfidennye telah menang dalam pilihan raya baru2 ini. saya ingin mengucapkan terima kasih kepada penduduk kampung durian sebatang, fan club saya dan mereka2 yang telah mengundi saya. saya memang telah menjangkakan kemenangan saya, melihat kepada calon2 lain yg tidak berkaliber. Saya berbesar hati dan teruja diatas kepercayaan yang telah diberikan kepada saya untuk memimpin mahasiswa dan juga hackers2 di setiap pelosok negara. Dengan ini, saya akan mengotakan janji saya dengan memberikan Kaspersky percuma kepada semua~

Setiap PC akan dibaiki..

Ingat PC, ingat Hacksagon~


kamera man, props man, batman - irshad (calon tewas)


21 comments:

IrshadBanuri said...

yes..
komen no 1...

go hacks go!!

orang. said...

hahahaha.klaka la hacks.adoyai

ha said...

ha

hakim said...

apa ni hax menang..aku sokong irsyad...ni tidak adil...main politik gula2 ke?

hakim said...

aduh..silap lagi..irshad..bukan irsyad...demn...

Anonymous said...

aboy jgn kecewa, kalah 1 undi jer. kt utp nih x rmai org ensem boy. nex sem ko bwak lg rmai2 kwan2 ensem undi ko ya!

ikanriang said...

wahaaahahahaha!! tak sangke die sanggup! ni sape yang suruh ni ha!

arai said...

haha... terbaek la hex... mahasisWE!!! hikhik..

ipien said...

tidak. ak x memaksa. ak x berdosa. wakaka.

sargen said...

tahniah hex..lain kali calonkn zaki plak ye..die pon kurang hebatnya..
pandai masak, rajin dll..

sargen said...

pembetulan : x kurang hebatnya

Anonymous said...

budak PE bodo

Anonymous said...

jelez....

nailaQistina said...

hahaha apela dosa hacks kena layan koranggg

-J- said...

haha..
spe la pengecut sngt komen "budak PE bodo" tpi bubuh anonymous...
x jntan seyh... (klau jntn la yg tulis)...
hahaha...

hack main politik gula2...
ini tidak adil...
hahaha...

IrshadBanuri said...

huhu..
politik gula2 dan choki2...
huhu~~

arai said...

lek lek je zaki... dak tu jeles je tuh... sbb dak dak PE hapening.... sampai pening!!! yeah!!! go PE go!!!

sargen said...

terasa seyh aku sape yg ckp "dak PE bodo"..kwn2..xpe2.aku sentiasa dibelakang kalian.eh2, bukan2.di depan kalian..huhu

arai said...

eyh jern... ko wat lawak deans ek?? sussa dow nak faham... haha...

Heart_person said...

jangan kerana marahkan nyamuk! choki2 dan gula2 dibakar~

-J- said...

ap sial peribahasa ko pkai n wak tang..
ko cilok dri karam sigh waliya ap...
haha...

wey hex.. ak nk tuntut kapersky free...
laptop ak dah jdik mcm srng ternakan virus dah ni...
smua2 dah pakat rosak dah...