Friday, May 8, 2009

Rahsia Kejayaan Sahabat2

di sebabkan exam is just around the corner, post saya kali ini adalah sesuatu yg berfaedah. iaitu rahsia kejayaan para sahabat saya. semoga same2 kite dapat manfaat. 

Mengamalkan diet seimbang - Waktang

Contohi la waktang. Lihat bagaimana beliau mengamalkn diet yg seimbang lagi berkhasiat. Mende yg beliau tggh layan tu penoh ngn vitamin dan garam galian. Tidak hairan lah waktang selalo saja aktif dan bertenaga dalam menghadiri klas pukul 8 pg.



Tido cukopNahvin

Tido yg cukop merupakan petua kejayaan Nahvin. Ketika org lain sedang tidor, beliau juga tido dgn membuka mata dan mulut. Handal sungguh. Patot la nahvin slalo bertafakur dlm klas, kerana malam beliau dipenuhi tido yang cukop. 




Menjaga Hubungan ngan rakan2Sarjan

Rahsia kejayaan sarjan ialah selalo menjaga hubungan baek dgn rakan2. Lihat gambar, bagaimana beliau sedang memujuk sahabat berlainan jantina  yg sedang merajuk. So sweet...   

Focus 100%Mus'ab

Tidak dapat dinafikan Musab selalo memberikn focus 100% ketika lecturer mengajar. Beliau TIDAK PERNAH buat mende lain ketika lecturer sedang mengajar. Beliau SELALU mendengar Dr Chow mengajar, tahniah musab. Kekalkan prestasi. 




7 comments:

Saphuan Awang said...

Haha... Aku amek gak garam galian yg waktang amek tuh. Asal aku xleh nk bgn kul 8 pun...

Wan Pai said...

hak3..mmg fokus r mus'ab..

SeaN said...

mat romeo rupenye jen nih

ipien said...

ko lain do awang. ko dewa kelambatan. asal lambat je muke ko. ade point ni nk pangkah ko..

SAP Perform said...

haha
lawak sial!!

ikanriang said...

lom tau rahsie aku lagi..
aku dok kat stadium sorak robot tym stadi week kot..
tu gile2 berjaye punye rahsie..
confirm 4 flat ah..

Anonymous said...

haha, lawak lah kau nye post! best best! post banyak banyak lagi tau!
-budak PE gak-